Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Beatrix De Meern

Maart 2021

Bea Adventure Forest aangeplant

U heeft het vast al gezien. Er wordt hard gewerkt aan ons nieuwe schoolgebouw. Dit is echter niet alles. Ook een deel van het schoolplein is al onder handen genomen met de aanleg van het Tiny Forest. De kinderen van de groepen 6 hebben hiervoor de naam Bea Adventure Forest bedacht. Vandaag hebben zij ook geholpen met de aanplant van de jonge boompjes en struiken.
De komende maanden krijgt deze nieuwe aanplant de tijd om goed te wortelen en te groeien, zodat het Bea Adventure Forest klaar is om te worden gebruikt als buitenlokaal, wanneer we aan het einde van dit jaar verhuizen naar ons nieuwe schoolgebouw. De kinderen kunnen dan direct onderzoekjes doen als TF Rangers en helpen bij het onderhouden en schoonhouden van het TF.
Iets om naar uit te kijken!!

 

Het IVN heeft een filmpje gemaakt van het planten van het Tiny Forest. 

 

 

 

Parkeerbordenwedstrijd groep 7. Winnaar plaatst bord.

Sinds we in de tijdelijke huisvesting zitten, is de verkeerssituatie rond de school een punt van aandacht. Op verschillende manieren proberen we het met elkaar steeds veiliger te maken. Vandaag is daar weer een actie aan toegevoegd.
We hebben de kinderen van groep 7 gevraagd om een verkeersbord te ontwerpen om het parkeren op de stoep voor het hek aan de Ten Veldestraat te ontmoedigen. Een leerling uit groep 7 heeft deze uitdaging gewonnen.
Zijn ontwerp is gebruikt voor een echt bord dat vandaag geplaatst is.
Zoals u ziet is het een prachtig en duidelijk bord geworden.

We zijn er heel blij mee. Bedankt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
  • Agenda7 dagen vooruit
   X

   Komende 7 dagen geen geplande activiteiten.

   Volledige agenda
   klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online