Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Zuiderlicht

Raad eens hoeveel ik van je hou?

Opgroeien tussen de mooiste kinderboeken die er zijn – voorgelezen worden, thuis en op school – dat wens je toch ieder kind toe?!

 

In Utrecht staat iets moois te gebeuren: op 16 april krijgen 12.000 Utrechtse peuters en kleuters het prachtige prentenboek Raad eens hoeveel ik van je hou cadeau.

Met dit cadeau wil de Utrechtse Voorleesalliantie laten zien hoe leuk en belangrijk voorlezen is.

 

Lezen en voorgelezen worden opent een wereld van verhalen die de fantasie prikkelen en vensters openen naar nieuwe avonturen, mensen en culturen. Bovendien leggen zij de basis voor geletterdheid en daarmee tot succes op school en later in de samenleving.

 

Op 16 april wordt het boek uitgereikt aan alle kinderen van groep 1 en 2, ook bij ons op de Beatrixschool. 

 

’s Avonds om 19.00 uur gebeurt er iets speciaals: We moedigen álle ouders in Utrecht aan om hun kind voor het slapen gaan Raad eens voor te lezen.

Zo is héél Utrecht tegelijk aan het voorlezen, leuk he?!

 

Kijk voor leuke activiteiten bij Raad eens hoeveel ik van je hou op: http://www.heelutrechtgaatvoorlezen.nl en http://www.geefeenprentenboekcadeau.nl

 

 
  • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
  • Agenda7 dagen vooruit
   X

   Komende 7 dagen geen geplande activiteiten.

   Volledige agenda
   klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online